Fysieke activiteit en stimulatie
Therapeutisch gezelschap

Plukken

Bij mij worden alle ruwharige honden, zoals ruwharige teckels en Border Terriërs, met de hand geplukt. Dit zorgt voor een zorgvuldige en nauwkeurige behandeling van hun vacht.

Als u twijfelt of de vacht klaar is om geplukt te worden, kunt u zelf controleren of het haar gemakkelijk loskomt op de poten en rug van uw hond. Wanneer het haar zonder al te veel moeite en trekken loskomt, is de vacht over het algemeen rijp voor plukken. Mocht u twijfelen, dan kunt u altijd langskomen, zodat ik kan controleren of de vacht daadwerkelijk klaar is om geplukt te worden. Als de vacht van uw hond nog niet rijp is voor plukken of als ik het gevoel heb dat er te veel kracht nodig is, zal ik de afspraak verzetten totdat de vacht wel geschikt is om geplukt te worden.

Uw hond verdient een professionele behandeling waarbij zijn of haar welzijn voorop staat. Ik zorg ervoor dat uw ruwharige hond de juiste verzorging krijgt en dat de plukbehandeling op een veilige en comfortabele manier wordt uitgevoerd. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om uw hond een prachtige vacht te geven door middel van zorgvuldig plukwerk.

Contact
#replace title#